Svetsning

Om oss

LR Smide AB startades 1991 av Leif Rathjen som sedan drivit och utvecklat bolaget till en väletablerad aktör på marknaden. Sedan december 2009 ägs och drivs bolaget av Anders Hensche som kommer att fortsätta utveckla och stärka företaget inom befintliga verksamhetsområden.

En stor del av vår omsättning är mot byggsektorn där vi tillverkar och monterar stålstommar, lägger TRP tak och monterar väggelement samt gör tillhörande plåtarbeten som underentreprenör åt byggbolag som Peab, Skanska, JSB, NCC etc. Vi utför även svets och plåtarbeten av varierande karaktär till fastighetsägare och industriföretag i regionen. Vår 13 man starka besättning med bred kompetens gör att vi kan åta oss både stora och små projekt med stor flexibilitet. Vi har även stor erfarenhet av att utföra reparationer och montage hos kund.

Vi finns på flygplatsområdet i Kalmar och vår verkstad har utrustning för alla typer av svets och plåtarbeten från tunga konstruktioner till lätta arbeten i rostfritt och aluminium.AAA 10901

Pålitlig leverantör av svetsning, plåt & smide i Kalmar.